LPwinkel

Bedankt voor de goede en snelle service, zeer blij met de lp's en we gaan hier veel luisterplezier meebeleven. Zeker tot een volgende keer.

2023-09-11
Ruben

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij LPwinkel.nl. van de Nederlandse groep Trace (Rick v/d Linden & Piere v/d Linden) dit is een klassieker en toen ik de prijs zag, interessant. Snelle, correcte levering in stevige beschermhoes. Toen de LP dan eenmaal op de oude Thorens lag en ik de kwaliteit van het vinyl hoorde was ik aangenaam verrast. Zéér goede kwaliteit! Inmiddels ben ik op de site al verder aan het kijken voor nog meer vinyl, want deze winkel doet zeer zeker wat het beloofd! Ga zo door!

2023-09-08
Moustache
Onmeunig leuke zaak waar veel te vinden is voor schappelijke prijs
2023-08-01
Nick

Prima kwaliteit. Hoezen en vinyl beter als verwacht, ik kom zeker terug

2023-07-31
Andries
Ik heb pas voor de eerste keer een bestelling gedaan. Deze werd snel en netjes afgeleverd, en ik was positief verrast door de kwaliteit van de platen. Ik had 2 picture discs in mijn bestelling, deze waren echt prachtig. Ook een lp die als matig werd geklasseerd, na afspelen was ik toch erg blij ermee want de hele lp klonk heel goed. En ook de rest van de bestelling klonk super! Ik kom zeker nog eens terug!
2023-07-29
Kelly

Dit was de eerste keer, dat ik vinyl kocht bij LPwinkel. Zelf gebruik ik de Vinyl Gradatie : mint / near mint / excellent / very goog+ enz. Bij de 5 lp's die ik kocht stond; goed. Na de lp's beluisterd te hebben zou ik zeggen 'excellent' qua vinyl en very good+ voor de hoes. De lp's werden netjes en snel afgeleverd en de prijs was oke.

2023-07-13
Rene