Verzenden

www.lpwinkel.nl maakt voor de verzending gebruik van TNT Post

Lp's en singles worden verzonden in speciaal voor dat doel vervaardige verpakkingen. Bij lp's voegen we een nieuwe binnenhoes toe (tenzij het gaat om een originele binnenhoes met opdruk etc)

Zodra wij je betaling binnen hebben, gaan de bestelde items op de post.
Je krijgt dan van ons het track & trace-nr van het pakket doorgemaild, zodat je zelf op de website van TNT Post kunt kijken wanneer de bezorging zal plaatsvinden.

 

VERZENDKOSTEN


LP'S € 7.50

Binnen Nederland, maar bij bestellingen boven de 50 euro verzenden we ook in 2017 gratis!

We verzenden uiteraard ook naar Belgie en andere Europese landen maar dat doen we (na wat minder goeie ervaringen in2016) uitsluitend nog met track & trace. Het tarief daarvoor bedraagt 13 euro (voor bestellingen t/m 7 lp's). Bestel je vanuit het buitenland 8 of meer lp's dan bedragen de verzendkosten 19.50. Plaats je vanuit het buitenland een bestelling boven de 50 euro, dan brengen we een eigen bijdrage in rekening van 5.50 (t/m 7 lp's of 12 euro (8 lp's of meer). Wil je als buitenlandse klant per se een bestelling zonder track & trace code neem dan even kontakt met ons op via een mailtje.

 

SINGLES

€ 4.00 (tot maximaal 8 singles)


Je kunt bij het afrekenen zef aangeven welk tarief op je bestelling toepassing is

(voor boeken moet je -al naar gelang het formaat- in principe het tarief voor lp's rekenen, maar sommige prijzen in deze categorie zijn inclusief verzendkosten)

We also send parcels to other countries in and outside Europe!
Please contact us for the charges!