ONZE STERREN

Er bestaan veel manieren om de kwaliteit van 2e hands vinyl (en ook cd's en boeken) te beschrijven. G, VG, VG-, VG+, MINT: het zijn termen die je misschien wel eens bent tegengekomen.

www.lpwinkel.nl gebruikt een eenvoudige(r) manier: we werken met sterren zodat je bij elk item in een oogopslag kunt zien hoe het staat met de kwaliteit. Daarnaast geven we in de beschrijving nog een kleine toelichting op onze beoordeling.

**** = nieuw zonder slijtage (mint)
**** = gebruikt, maar zeer goed exemplaar (excellent)
*** = duidelijke slijtage, maar goed (vg)
** = zeer duidelijke slijtage, redelijk goed (g)
* = hinderlijke slijtage, matig tot slecht (r)


Deze beoordeling geldt zowel voor het vinyl als de hoezen (c.q. de inlay's). Het kan natuurlijk voorkomen dat een zeer goede plaat een matige hoes heeft of omgekeerd. In dat geval geeft de kwaliteit van het vinyl (of de cd) de doorslag van het toekennen van het aantal sterren. We zijn terughoudend bij het toekennen van vier of meer **** , we vinden het van het allergrootste belang dat je als klant tevreden bent over de platen die je bij ons besteld! Maar het is en blijft mensenwerk, en ook wij kunnen ons vergissen. In dat geval kunt je altijd een beroep doen op onze zeer duidelijke garantiebepalingen! Mail of bel ons even in zo'n geval, dan zoeken we samen naar een oplossing.